SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 01-04-26, 12:38   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bir ailenin 'TikTok' dramı! 3 çocuk annesi tanınmayacak hale geldi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Adana'da yaşayan ve bipolar bozukluk rahatsızlığı bulunan Cemile I. (35), 15 sene önce Bektaş I. ile evlendi. Konya'ya taşınan çiftin bu evlilikten 3 çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre, bipolar bozukluk rahatsızlığı bulunan Cemile Işık, yaklaşık 4 sene önce eşinin kendisine akıllı cep telefonu almasının ardından başta Tiktok olmak üzere sosyal medyada saatlerce vakit geçirmeye başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PLATONİK AŞK BESLEDİ, EVDEN KAÇTI

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artık evinden de kopan Cemile I., Hatay'daki bir sanatçıya platonik aşk beslemeye başladı ve kente gitti.

Sanatçıdan karşılık göremeyen Cemile I., ardından Kahramanmaraş'a gitti ve konteyner kentlerde yaşadı. Ailesinin baskıları üzerine Cemile I., daha sonra Adana'daki annesi Hatice Çankurt'un evine döndü.

1 SENE EVDE KALDI, SONRA YİNE KAÇTI

Bir süre annesinin evinde kalan Cemile I., daha sonra Konya'ya çocuklarının yanına döndü. Bu süreçte anne Hatice Çankurt, kızı için Konya Akşehir Sulh Hukuk Mahkemesi'nden vasilik kararı çıkarttı ancak hastalığı daha da artan genç kadın, tedavi olmadı. Engelli raporu çıkartılamadığı için de zorla tedavi ettirilemeyen genç kadın, geçtiğimiz haziran ayında yeniden evden kaçtı ve bir daha dönmedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Platonik aşk beslediği sanatçı için Hatay'a giden ve sanatçının çevresinde işe giren Cemile I., sosyal medyadan her zaman şarkı söyleyerek videolar paylaşıyor.

Çocukları ve eşiyle görüşmeyen genç kadının annesi, evladının hayatından endişe ediyor.

"ÇADIR KENTLERDE KALDI, OTOGARDA TANINMAZ HALDEYDİ"

Yaşadıklarını anlatan Hatice Çankurt, kızının 2022 yılında Hatay bölgesinde kaybolduğunu ve sanatçı takıntısı yüzünden peşinden gittiğini belirterek, "Çocuklarına babası bakıyor. Hatay'da, Kahramanmaraş'ta depremzedelerin çadır kentinde kalmış. Daha sonra kardeşini arayıp parası olmadığını söyleyince Adana'ya hemen bilet aldılar ve Adana'ya geldi. Otogardan aldığımda tanınacak halde değildi. Eve geldiğinde ise enerji patlaması yaşıyordu, 'Türkiye'nin her yerini gezeceğim' diyerek zor duruyordu, uyku ilacıyla idare ettik" dedi.

"UYUŞTURUCU KULLANIYOR, SAHİP ÇIKIN DEDİLER"

Kızından yaklaşık 1 senedir doğru düzgün haber alamadığını anlatan Çankurt, yaşanan süreci ise şöyle anlattı:

"Yaklaşık 20 gün önce gece yarısı telefon ettiler. 'Kızınız burada, uyuşturucu kullanıyor, sahip çıkın' dediler. Takıntılı olduğu sanatçının anneannesinin ve dayısının arabasının camlarını kırmış. Kızım dokunmatik telefona geçtikten sonra Tiktok'a düştü, assolist olma hevesiyle evini, yuvasını yıktı. Kızımın sağlıklı ve güvende olduğuna inanmıyorum, her türlü istismara açık durumda."

"VASİLİK KARARINI ALDIM AMA BAKIMEVİNE YATIRAMIYORUM"

Kızını bulduktan sonra vasilik kararını çıkarttığını ancak zorunlu raporu olmadığı için tedavi ettiremediğini belirten çaresiz anne, "Yıllardır babalarından işkence ve şiddet gördüm, çocuklarımın psikolojisi altüst oldu. Babası hiç sahip çıkmıyor, sorumluluk almıyor. Kızımın her türlü tehlikeye maruz kalmaması, sürekli tedavi görmesi ve sağlıklı düşünebilmesi için zorunlu vasilik kararıyla bir bakım evine yerleştirilmesini talep ediyorum. Lütfen evladıma sahip çıkın" ifadelerini kullandı.

Telefonla ulaşılan Cemile I.'nın eşi Bektaş I. ise eşinden haber alamadığını, kendisinin şu anda çocuklara baktığını söyledi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık