SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-03-26, 22:26   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
NATO, ittifak genelindeki balistik füze savunma önlemlerini artırdı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Avrupa Müttefik Kuvvetler Yüksek Karargahı (SHAPE), İran’ın füze saldırılarının ardından yazılı açıklama yaptı. SHAPE Sözcüsü Albay Martin L. O’Donnell, "Dün, İran’dan Türkiye’yi hedef alan bir balistik füzenin NATO tarafından başarıyla önlenmesine ek olarak NATO’nun ittifak genelindeki balistik füze savunma önlemlerini artırdığını teyit edebilirim" dedi.

Söz konusu önlemlerin NATO Hava Komutanlığı Komutanı tarafından alınan kararla artırıldığını aktaran O’Donnell, "Kendisi ayrıca İran’dan gelen tehdidin bölge genelinde ayrım gözetmeyen saldırıları sona erene kadar NATO’nun balistik füze savunma önlemlerinin bu seviyede kalmasını tavsiye etmiştir" dedi.

Müttefiklerin önlemlerin artırılmasına oybirliğiyle destek verdiğini ifade eden O’Donnell, "Müttefikler, Avrupa Müttefik Yüksek Komutanlığı ve SHAPE tarafından verilen hızlı ve potansiyel olarak hayat kurtaran yanıt için teşekkür etmiş ve İran’ın Türkiye’yi hedef almasını bir kez daha kınamışlardır" dedi.

NATO’dan 'tam dayanışma' mesajı: İran'ın Türkiye'yi hedef almasını kınıyoruzOperasyonel güvenlik gerekçeleriyle artırılan önlemler hakkında ayrıntı vermeyen O’Donnell, "Yapılan ayarlama, Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı’na mevcut tehdide dayanarak ittifakı savunmak ve uygun gördüğü şekilde hareket etmek için tam olarak ihtiyaç duyduğu imkanı sağlamaktadır" dedi.

NATO’nun dün balistik füze savunma prosedürlerini kusursuz şekilde uyguladığına dikkat çeken O’Donnell, "10 dakikadan kısa bir sürede NATO hizmetindeki personel Müttefiklere yönelik bir tehdidi bir balistik füzeyi tespit etmiş, yörüngesini doğrulamış, kara ve deniz konuşlu füze savunma sistemlerini uyarmış ve tehdidi etkisiz hale getirmek, topraklarımızı ve halkımızı korumak için bir önleyici füze fırlatmıştır. İşte gerçek güç budur" dedi.

İran’dan fırlatılarak Irak ve Suriye üzerinden Türkiye hava sahasına yönelen bir balistik füze, Doğu Akdeniz’de konuşlu NATO hava savunma sistemleri tarafından engellenmişti.

Tebriz'de CNN Türk'e konuşan İranlılar: Savaşı biz başlatmadıkİsrail-İran-ABD savaşı 6. gününde! Trump'ın İran ve Iraklı Kürt liderlere yeni teklifi...'Hamaney'in oğlu önemsiz'


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık