SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 12-02-26, 15:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Zihinsel engelli Hamza'ya dehşeti yaşattılar: Aileme bile anlatamadım, patronum da göz yumuyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ankara'da iş makinesi parçaları üreten bir atölyede çalışan yüzde 61 zihinsel engelli Hamza S., yaklaşık 1,5 yıl önce iş arkadaşları tarafından ayağından vince bağlanarak görüntüleri çekildi. Ardından geçen hafta Hamza S.'nin bu görüntüleri sanal medyada paylaşıldı.

İlginizi ÇekebilirHamza S.'nin yakınları, sanal medyadaki paylaşımı görerek, durumu polise bildirdi. İhbarla gözaltına alınan Kemal Budak, Mehmet Ali Şenkal ve Niyazi Ayhan, önceki gün çıkarıldıkları mahkemece 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, eziyet, tehdit, kasten yaralama ve kötü muamele' suçlarından tutuklandı. Gözaltına alınan iş yeri sahibi B.Ç. ise savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

'KORKUTTULAR BENİ'

Olayla ilgili konuşan Hamza S., "Olay 1,5 sene önce olmuştu. Patronum bana, 'Ne olup ne bittiğini, benim hakkımda ne düşündüklerini, dükkanda ne var ne yok anlat' dedi. Ben de anlattım. Onlar da bana böyle bir şaka yapmışlar. Daha doğrusu eşek şakası. 'Şaka yaptık biz ona' demişler. Sosyal medyada yayımlamışlar. Benim de haberim yoktu, ailemin de haberi yoktu; kız kardeşim görmüş. Sosyal medyada yaymış. Kardeşim, 'Bunu nasıl yaparsınız' demiş. Ondan sonra 'O videoları kaldır' demiş ama kaldırmamış. Ben de gittim, şikayetçi oldum. Biri eski patronum, diğerleri de çalışanlarıydı. Pazartesi günü şikayetçi olduk. Ben de teşhis ettim. Kardeşim de ifadesini verdi, tutuklandılar. Korkuttular beni. Çekindim, aileme bile anlatamadım. Üzgünüm. Cezalarını çeksinler. Patronum da var. O da göz yumuyor. Eski patronum da çeksin cezasını" dedi.

Çocuklara aldığı oyun hamurunu verdi, elleri kan içinde kaldı! Bu ilk vaka değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Öte yandan Hamza S.'nin 2 yıl önce yine aynı iş yerinde başka bir kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı. Ancak tarafların barışması nedeniyle aile, şikayetçi olmadı.

Arabada korkunç cinayet! Kendisinden 13 yaş küçük sevgilisini öldürdü: Pisi pisine gitti ablamBakırköy'de iş merkezinin kapısında el bombalı tuzak! O anlar kamerada
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık