SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-01-26, 07:07   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İstanbul’da billboard atışması!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’un 39 ilçesindeki billboardlar’ı “senin hayatından gidiyor” sloganıyla yeni afişlerle süsledi. Afişlerde trafikten park ücretlerine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirilen icraatlara yönelik eleştiriler yer aldı. Afişlere yönelik CHP’den tepki gelirken AK Parti il yönetimi, afişlerin toplatılmayacağını açıkladı.

İlginizi Çekebilir AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Abdullah Arıdoru da paylaşımda “#SeninHayatındanGidiyor’dan rahatsız olanların bu kadar yüksek sesle bağırmasının tek bir sebebi var: Gerçekler can yakıyor” değerlendinmesinde bulundu. İBB’nin eleştirilen uygulamalarını ve tartılan projelerini sıralayan Arıdoru, “Ve şunu herkes bilsin: Bu daha başlangıç. İstanbul’un kaybedilen zamanını, boşa giden parasını, çalınan hayatını anlatmaya devam edeceğiz. Daha yüksek sesle konuşacağız. Bu tablo bir siyasi tartışma değil; İstanbulluların zamanından, cebinden ve hayatından giden 6 yılın özetidir. Gerçekler billboarda sığmayacak kadar büyük” dedi.

‘İstanbul’u yönetemiyorlar’

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de sosyal medya hesabında bilboard görüntülerinin yer aldığı videoyu paylaşarak, İstanbul yönetilmiyor. İstanbul’u yönetemiyorlar” dedi. 11 Ocak’ta başlayan kampanyanın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de tepkisini çekerken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından afişlerle ilgili ihtar çekildiği belirtildi. İhtarın ardından panoları kiralayan şirketin afişler toplatılmaya başladığı öne sürüldü.

Özdemir bu iddiaların ardından yaptığı paylaşımda da “Senin hayatından gidiyor mecra çalışmalarımızla ilgili ortaya atılan ‘kaldırılıyor’ iddiaları tamamen dezenformasyondur. İstanbul genelinde farklı ilçelerdeki billboard çalışmamız planlandığımız şekilde devam etmektedir. Bugün itibarıyla yeni reklam alanlarında da görsellerimiz yer almaya başlamıştır. Gerçeklerden rahatsız olanların ürettiği algı, sahadaki tabloyu değiştirmez. İstanbul’un kaybedilen zamanını, boşa giden parasını, çalınan hayatını anlatmaya devam edeceğiz. ‘Kameraları bantlayabilirsiniz ama İstanbullunun gözüne bant çekemezsiniz’” ifadelerini kullandı.

‘Pankartlar 39 ilçeye asıldı’

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan bir yetkili pankartlarla ilgili Milliyet’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İstanbul başlıklı, gündemli bir çalışma. İstanbul genelinde yürüttüğümüz bir kampanya. Pankartlar hemen hemen 39 ilçeye asıldı. Daha çok bilboardlar’a, işlek yerelere asıldı. Örneğin; Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy, Bağcılar, Bakırköy gibi lokasyonlar tercih edildi. Pankartların toplatıldı iddiası ise yalan.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘Yönetemiyorsunuz!’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, bilboardlar’a ilişkin yaptığı paylaşımda “Yarım kalan projeler, katlanan borçlar ve bitmeyen trafik çilesi... İstanbul yönetilemedikçe kaybolan her kuruş ve her dakika aslında” ifadelerini kullandı. Acar, “7 yıldır şehirlerimizi bir arpa boyu ileriye götüremediniz. Götüremediğiniz gibi 25 yıllık kazanımlarımızın bile gerisine götürdünüz. Üretmediniz, yönetemediniz; sadece şikâyet ettiniz. Başka ve gizli gündemlerle uğraşırken halkı unuttunuz. Kaybedilen zaman, boşa harcanan kaynaklar ve görmezden gelinen sorunlar artık o kadar ayyuka çıktı ki kılıfına sığdıramıyorsunuz” dedi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık