SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 25-12-25, 13:45   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Eşini aldattı iddiası hayatını kararttı! 12 yerinden bıçakladı: Mahkemeden karar çıktı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, 12 Haziran'da Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinde meydana geldi. Minel Kılıçarslan, ailesinin yanına gitmek için otobüsten indi. Bu sırada boşanma aşamasındaki eşi Eren Kılıçarslan, Minel Kılıçarslan’ın arkasından yaklaşıp, 12 yerinden bıçakladı. Minel Kılıçarslan kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Minel Kılıçarslan hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise Eren Kılıçarslan’ı yakalanması için çalışma başlattı.

İlginizi ÇekebilirAMBULANSIN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞTI

Öte yandan Kılıçarslan'ın kaçmadan önce Minel Kılıçarslan’ın bulunduğu ambulansın önünü kesmeye çalıştığı öğrenildi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonla bir süre sonra yakalanan Kılıçarslan, gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kılıçarslan, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Çanakkale Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturmanın ardından Eren Kılıçarslan hakkında ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' ve ‘yağma’ suçundan dava açıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Davanın karar duruşması Çanakkale 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Eren Kılıçarslan, katılan vekili ve sanık avukatı katıldı. Duruşmada savunma yapan Eren Kılıçarslan, “Pişmanım. Bu eylemi yaparken aldatıldığımı yeni öğrenen bir eş olarak gittim. Eşimle konuşmak için gittim. Bana hakaret edince yaralama girişiminde bulundum. Öldürme niyetim yoktu. Aldatma olayına gelinceye kadar eşimle hiç görüşmedim. Ondan öncesinde de her aradığımda hakarete uğradım. Minel'in hırsızlık olayına dair beyanları farklı. Ben o psikolojiyle telefonu görmedim. Olaydan sonra teslim oldum. O sırada nasıl telefon bulacağım? Bana tuzak kurulmuştur. Ailesiyle bana hakaret ediyorlardı. Psikopat olsaydım, bu olay mutfakta gerçekleştiğinde orada da bıçaklar vardı. İsteseydim orada öldürme eylemini gerçekleştirirdim" dedi.

Sadettin Saran hakkında karar çıktıDaha sonra Minel Kılıçarslan’ın vekili ile sanık avukatının savunmaları dinlenildi. Sanık avukatının dinlenilmesinin ardından mahkeme heyeti Eren Kılıçarslan’ın ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Ancak suçun teşebbüs aşamasında kaldığı ve haksız tahrik altında işlendiği gerekçesi ile bu ceza 13,5 yıl hapse indirildi. Ayrıca sanık Kılıçarslan’a, 'nitelikli hırsızlık' suçundan da 5 yıl hapis cezası verildi. Kılıçarslan, toplam 18,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık