SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 23-12-25, 10:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
3 yıldır çadırda yaşayan aile ev sahibi oldu


Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 3 yıldır naylon çadırda zorlu bir yaşam süren 3 çocuklu Karcı ailesi, muhtarların düzenlediği yardım kampanyasıyla ev sahibi oldu.Yeşilova Mahallesi'nde hurda toplayarak geçimini sağlamaya çalışan Ali Karcı (64), eşi Dudu (38), çocukları Mert (7), Umut (6) ve Hasan (3) ile birlikte 3 yıl önce ev kirasını ödeyemeyince derme çatma bir naylon çadıra taşındı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Suyu ve elektriği olmayan çadırda kalan Ali Karcı, Adabucak Mahalle Muhtarı Hasan Şanverdi'yi arayarak çok kötü şartlarda yaşam mücadelesi verdiklerin anlatarak yardım istedi. Şanverdi ile Reyhanlı Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Kılıç ve Yeni Mahalle Muhtarı Sedat Sakin'in girişimleri sonucu aile için yardım kampanyası başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kampanyada toplanan parayla aileye müstakil ev satın alındı. Ardından da naylon çadırda yaşayan aile, yeni evlerine taşındı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Reyhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Kılıç, muhtarların çabası, halkın da desteği ile başlattıkları kampanya sonucu toplanan para ile Ali Karcı ailesine müstakil bir ev satın alarak tapusunu verdiklerini ve 3 yıllık çadır yaşamından kurtardıklarını söyledi. Muhtar Hasan Şanverdi ve Yeni Mahalle Muhtarı Sedat Sakin de destek olan herkese teşekkür etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ALİ KARCI SICAK YUVAYA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Ali Karcı ve ailesi, çadır yaşamından kurtulup sıcak yuvaya kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek muhtarlara teşekkür etti. 3 yıl boyunca çok kötü şartlarda yaz-kış boyunca çadıra yaşadıklarını anlatan Karcı, “Çadıra olumsuz koşullarda yaşadık. Zor günler geçirdik. Daha önceden tanıdığım Muhtar Hasan Şanverdi’den yardım istedim. Muhtarlar ve Reyhanlı halkının desteği ile ev sahibi oldum, çocuklarım bundan böyle daha rahat şekilde okula gidecekler. Destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi. (DHA)



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
























Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık