SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-12-25, 11:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Avukat öldü, genç kadın iki bacağını kaybetti! TIR faciasında şoför ilk kez konuştu: 'Fren arızası'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde önüne kattığı araçları sürükleyerek motosiklet sürücüsü Avukat Mehmet Mesut Karslıoğlu’nun (78) ölümüne, fitness eğitmeni İrem Karatutlu’nun da (25) iki bacağını kaybetmesine neden olan tutuklu sanık TIR şoförü Mehmet Acet hakim karşısına çıktı. Acet savunmasında, araçta frenden kaynaklı bir arıza yaşandığını ve arızaya bakmak için indiği sırada hareket ettiğini söyledi.

SÜRÜCÜSÜZ KALAN TIR DEHŞET SAÇTI

TAG Otoyolu’nun Aslan Tüneli çıkışında 26 Temmuz günü iddiaya göre Mehmet Acet’in kullandığı 63 LC 463 plakalı TIR arızalandı. Acet, arızayı gidermek için araçtan indiği sırada TIR hareket etti.

İlginizi ÇekebilirSürücüsü olmayan TIR, tünelin çıkışında park halindeki motosikletler ile oto kurtarıcıya çarptı ve önüne kattığı araçları yaklaşık 500 metre sürükledikten sonra durdu.

Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Mesut Karslıoğlu hayatını kaybetti. Kaza öncesinde kendi motosikletlerinden inen ve yol kenarında bekleten İrem Karatutlu ile Ali Demirci de yaralandı.

Kazada TIR’ın altında kalarak ağır yaralanan fitness eğitmeni İrem Karatutlu’nun iki bacağı kaldırıldığı hastanede ampute edildi. Eşi Kadir Karatutlu ile birinci evlilik yıl dönümlerini kutlamadan dönerken geçirdikleri kaza sonra iki bacağını kaybeden İrem Karatutlu protez bacaklarıyla hayata tutunmaya çalışıyor.

'BU OLAYIN OLMASINI KESİNLİKLE İSTEMEZDİM'

‘Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen TIR sürücüsü Mehmet Acet ilk kez hakim karşısına çıktı. İslahiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına taraf avukatları katılırken, Mehmet Acet tutuklu bulunduğu cezaevinden duruşma salonuna SEGBİS sistemiyle bağlandı. Acet, savunmasında suçsuz olduğunu belirterek, tünele girdiğinde aracında arıza meydana geldiğini ve kendi imkanlarıyla arızayı giderdikten sonra yoluna devam ettiğini söyledi. TIR’ın tekrar arızalandığını belirten Acet, şunları söyledi:

“Hava hortumu kaçırıyordu, bu nedenle arıza veriyordu. Ben de tamirci ile iletişime geçtim. Tamirci de arabayı bir kenara çekmemi söyledi. Aracım yakın zamanda benzer bir arıza vermemişti, bir parça değişikliği yaptırmadım değiştirdiklerim sadece hava hortumlarıydı. Araçtan inerken güvenlik amaçlı olarak dörtlü lambaları açtım. TIR’da el freni yoktur, imdat freni vardır. Sadece o olduğu için onu kullandım. İlk durduğumda araçtaki arızayı giderdim. İkinci durmamda ayağımı yere bastığım an yere düştüm. Ayrıca arıza fren sistemiyle alakalıydı. Bu olayın olmasını kesinlikle istemezdim. Arızadan kaynaklı durduğumda dubaları ve reflektörleri güvenlik önlemi almak amacıyla çıkartırken düştüm, o esnada kolum da kırıldı. Bu noktada uzman hekimden fizyoterapist almam söylendi. Suçsuzum, tahliyemiz ve beraatimi talep ediyorum.”

'TIR, KIVILCIM ATARAK GELİYORDU'

Kazada aracında hasar meydana gelen ve bu nedenle şikayetçi olduğunu belirten Uğur G. ise yolda çanta gördüğünü ve bu nedenle yardım amaçlı durmak için emniyet şeridinde durduğunu belirterek, “Rahmetli olan kişi yukarıya doğru yürüyordu ve ben de ona çantayı gördüğümü söyledim. Sonra kendi arabama yönelirken bir ses duydum. TIR, beton bariyerlere vurmuş, kıvılcım atarak geliyordu. Ben duracağını düşündüm ama durmadı” dedi.

'100 METRE KALA TIR’IN İÇİNDE KİMSE OLMADIĞINI ANLADIK'

Kazanın görgü tanıklardan Duran K. ise tünel çıkışında motosikletlilerin uyarıcı mahiyetinde el işareti yaptıklarını görünce durduklarını belirterek, “Bu esnada TIR’ın geldiğini gördük. Biz de TIR’ın arkamıza yanaşacağını düşündük. En sağdan duvara sürte sürte geliyordu. Biz durmasını beliyorduk, 100 metre kala TIR’ın içinde kimsenin olmadığını anladık. Biz o anda bağırıp kaçmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, Mehmet Acet’in tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık