ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Beylikdüzü'nde dehşet! 4 kişilik çete sokak ortasında iki gence saldırdı (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/54695-beylikduzunde-dehset-4-kisilik-cete-sokak-ortasinda-iki-gence-saldirdi.html)

aSpeNDos 26-11-25 17:44

Beylikdüzü'nde dehşet! 4 kişilik çete sokak ortasında iki gence saldırdı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Beylikdüzü'nde kimliği belirsiz 4 şüpheli tarafından gasbedilmek istendiği öne sürülen 2 kişi, para ve cep telefonlarını vermedikleri için darbedildi. Şüpheliler olay yerinden kaçarken çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde Adnan Kahveci Mahallesi Avrupa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen iki kişi, karşılarına çıkan dört şüpheli tarafından durduruldu.

BEYLİKDÜZÜ'NDE GASBETMEK İSTEDİLER İSTEDİKLERİNİ ALAMAYINCA DARBETTİLER

Şüpheliler, para ve cep telefonlarını isteyen kişilerin olumsuz yanıt vermesi üzerine saldırdı. Tekme ve yumruklarla darbedilen kişi yaralanırken, saldırganlar herhangi bir şey alamadan olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kişi sağlık ekiplerince hastaneye götürülürken yanındaki arkadaşı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çevredeki binalarda yaşayanlar olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mahkemeden Fatih Altaylı kararı! İşte verilen ceza...


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 23:54. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ