ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 19-11-25, 07:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kanunu bu hafta çıkaralım


HODRİ MEYDAN: Bugün olumlu bir gelişme oldu Sayın Bahçeli’nin ifadesi. Biz 9 Mayıs 2025’te, duruşmaların TRT’de bir kanalda tamamıyla ve isteyen tüm kanalların canlı yayınlaması için kanun teklifi verdik. Yayın olmazsa de söyleyeceğiz. Ama canlı yayında iftirayı duyalım, cevabını verelim. Bir kuruşu ispatlayamayacaklar. Tarih önünde hem mesul, hem rezil olacaklar. Hodri meydan. Bu kanunu bu hafta çıkaralım.

SATIR SATIR YANIT: Terörsüz ama demokratik bir Türkiye istiyoruz. 19 Mart darbesi ve onun cuntası dağıtılmalıdır. Düzenlenen iddianameyi satır satır cevaplayacağız. Biz kendimize, arkadaşımıza güveniyoruz. Bu yüzden Sayın Bahçeli’nin de bir kez daha ifade ettiği gibi isteyen her kanalın da canlı vereceği yargılama istiyoruz.

ERDOĞAN’A SESLENDİ: Diyor ki ‘Ey Sayın Özel şehir şehir geziyorsun, sarraf sarraf dolaşıyorsun. Elinde bir hesap makinası, dönüp dönüp altın hesabı yapıyorsun. Onu bırak, iddianamenin hesabını ver.’ Bak, iddianamenin hesabını verdim. Defterini düreceğim. Tayyip Bey, şirket yönetmeye talip. Öyle demedi mi 2018’de? Şirket kurdu. Adını biliyor musunuz? ‘KADAŞ.’ Kuruluş yılı; 2018. Bir şirkete bu kadar güzel isim konulur, 2018’de; ‘KADAŞ, Kara Düzen Anonim Şirketi.’ Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin kara düzeninin anonim şirketi.

‘Siyasi Ahlak Yasası’ istedi

BU HAFTA ÇIKARALIM: Siyasi Ahlak Kanununu bu hafta çıkaralım istiyoruz. Siyasetin finansmanı şeffaflaşsın. Erdoğan birinci, ben ikinci sırada, Ekrem Başkan üçüncü sırada. Hepimizin siyasete girdiği günden bugüne kadar mal varlıkları araştırılsın, gelir gider araştırsın.

Özgür Özel’e yeni fezleke

11 milletvekili hakkındaki dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Meclis Başkanlığı’nda dosyaları Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edilen milletvekilleri şöyle:

“CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, CHP milletvekilleri Ümit Dikbayır, Mustafa Adıgüzel, Deniz Yavuzyılmaz, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, DEM Parti milletvekilleri Kamuran Tanhan, Sabahat Erdoğan Sarıtaş, Onur Düşünmez, Nevroz Uysal Aslan, Zeynep Oduncu Kutevi.” / ANKARA Milliyet

CHP’den seçmenle bire bir temas

CHP, sandık çalışmasına ilişkin yeni bir yöntemi daha sahada uygulamaya alacak. Bu çerçevede CHP’nin mahalle sorumluları, bulundukları bölgedeki seçmenle bire bir irtibat kurarak kapı kapı dolaşıp seçmene, “CHP’ye oy veriyor musunuz? Niçin oy vermiyorsunuz? Oy veriyorsanız eksiklikler neler?” şeklinde sorular yöneltecek. Seçim stratejisi mahalle bazlı birebir temaslarla şekillendirilecek. / MEHTAP GÖKDEMİR - Ankara

10 vekilden Özel’e mektup

CHP’li 10 milletvekilinin, Genel Başkan Özel’e hitaben bir mektup yazdığı iddia edildi. Mektupta, “Atatürk’ün kurduğu partimizin Genel Başkanı olarak, partimizin kuruluş kodlarını korumak ve büyük önderimizden kalan emaneti sonraki nesillere tertemiz miras olarak bırakmak görevinizdir” denildi.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık