ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   İBB iddianamesi tamamlandı! Selim İmamoğlu’nun 20 yıla kadar hapsi istendi (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/52501-ibb-iddianamesi-tamamlandi-selim-imamoglu-nun-20-yila-kadar-hapsi-istendi.html)

aSpeNDos 11-11-25 19:30

İBB iddianamesi tamamlandı! Selim İmamoğlu’nun 20 yıla kadar hapsi istendi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Görevinden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklu bulunduğu, “yolsuzluk” soruşturması tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Ekrem İmamoğlu ile 105'i tutuklu 402 şüpheli yer aldı.

İlginizi ÇekebilirSELİM İMAMOĞLU İÇİN İSTENEN CEZA

İddianamede Ekrem İmamoğlu’nun oğlu Selim İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu şüpheli sıfatıyla yer aldı. Ekrem İmamoğlu’nun çıkar amaçlı örgütten elde ettiği paraların bir kısmını Hasan İmamoğlu ile ortak olduğu inşaat firmasına aktardığı, Hasan İmamoğlu’nun bu paraları farklı tarihlerde Selim İmamoğlu’nun hesabına gönderdiği anlatıldı. Bu parayı yurt dışına çıkarmak için ise Selim İmamoğlu adına Hırvatistan’da şirket kurarak aktardıkları belirtildi. Selim İmamoğlu’nun “Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçundan 9 yıldan 20 yıla kadar hapsi istendi.

İmamoğlu iddianamesinde dikkat çeken detaylarİBB yolsuzluk soruşturmasında iddianame tamamlandı! İmamoğlu için rekor hapis talebiEkrem İmamoğlu'na 2 bin 430 yıla kadar hapis cezası istemi
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 19:45. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ