ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-11-25, 17:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kiralık ilanıyla başladı: Hem alıcıyı hem ev sahibini aynı anda dolandırdı


Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, şüphelilerin internet ortamında satılık bir daire ilanı üzerine ilan sahibine ulaştıkları, daireyi bir yakınları adına satın alacaklarını söyleyerek güven kazandıkları belirlendi. Ardından aynı daireye başka bir alıcı bularak, bu kez farklı bir yakınları adına satış işlemi yapılacağını beyan ettikleri ve tarafları tapu müdürlüğünde buluşturdukları tespit edildi.



İlginizi ÇekebilirŞüphelilerin, alıcı konumundaki müştekiden 2 milyon 100 bin TL tutarındaki bedeli havale yoluyla aldıkları, daire sahibinin dairesini yüksek fiyattan sattığını, alıcının ise düşük fiyattan ev satın aldığını düşündüğü, tarafların para konusunda birbirleriyle doğrudan iletişim kurmadıkları ortaya çıktı.

Ekiplerce yapılan araştırma ve aramalarda; 65 bin TL, 6 cep telefonu, 12 sim kart, bir miktar uyuşturucu ve uyarıcı madde, 1 milyon 150 TL nakit para ile suça konu olduğu değerlendirilen belgelere el konuldu.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı. (DHA)


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık