ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 30-10-25, 12:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
16 yaşındaki Fatma, mahalle meydanındaki otomobille 'sır' oldu! 'Kızım tedavi görüyordu'


Yunusemre ilçesinin Yuntdağ eteklerinde kırsal Yenice Mahallesi'nde yaşayan Fatma Eruç, 10 gün önce Örencik Mahallesi'ndeki anneannesinin evine gitti. Eruç, 23 Ekim saat 01.30 sıralarında, yanında kaldığı anneannesinin evinden çıkıp, mahalle meydanında bekleyen 09 ANT 845 plakalı otomobile binip, ayrıldı. Fatma Eruç'tan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine Eruh'un anne ve babası durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler, Fatma Eruç'u köy meydanından otomobiliyle alan kişinin A.S. isimli bir erkek olduğunu belirledi. A.S.'nin İzmir'in Kiraz ilçesi Olgunlar Mahallesi yakınlarında olduğu ortaya çıktı. Ekiplerin Fatma Eruç'un bulunup, A.S.'nin yakalanması için hem Manisa hem de İzmir'de çalışmaların sürdüğü bildirildi.



'TEDAVİ GÖRÜYORDU'

Cep telefonundaki kızının fotoğraflarına bakarak gözyaşı döken Sultan Kürüker (46), "Fatma, biraz asabi bir çocuk olduğu için tedavi ettiriyorduk. Zeka ve denge bozukluğu nedeniyle de 1,5 yıldır tedaviye götürüyorduk. Henüz 16 yaşında. Bir otomobile binip, ayrıldığı günden bu yana kendisinden haber alamadık. Çocuğum yaşıyor mu, onu bile bilmiyorum. Hayatından endişe ediyorum. Çocuğum arayıp, bir kere olsun 'Anne, ben iyiyim' desin yeter. Gelsin, kendisine her zaman kapım açık. Her zaman çocuğumun arkasındayım. Onu ne şekilde kandırdılar, nasıl yaptılar da götürdüler bilemiyorum. Beraber gittiği kişinin ailesine ulaştık ancak 'Bilgimiz yok' diyerek, bizi oyalıyorlar. Herkese ulaşıldı ama çocuğumdan haber yok. O henüz çocuk, hata yapmış olabilir. Ama her şeye rağmen o halen benim kızım. Kızımı çok özledim, artık sabrım kalmadı tek isteğimi sesini duyabilmek" diye konuştu.



'HER NE OLURSA OLSUN KIZIMIZIN ARKASINDAYIZ'

Üvey baba Mehmet Kürüker ise kızlarının sık sık anneannesinin evine gittiğini belirtip, "Fatma son 10 gündür Örencik Mahallesi'nde anneannesinin evinde kalıyordu. Biz de zaman zaman telefonla konuşuyorduk, almaya gidecektim. Orada arkadaşları var, onlarla oynuyor, vakit geçiriyordu. Bazen 1 hafta, bazen 3-5 gün kalırdı. O gece evden çıktığını öğrendik. Çok zor durumdayız. Annesi iğneyle zorla ayakta duruyor. Her ne olursa olsun Fatma'nın arkasındayız. Sağ salim eve dönmesini istiyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Youtuber ve arkadaşına Tarlabaşı'nda dayak! Gezmek için girdi neye uğradığını şaşırdı
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık