ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Sırtında bıçakla hastaneye gitmek isterken hayatını kaybetti (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/46478-sirtinda-bicakla-hastaneye-gitmek-isterken-hayatini-kaybetti.html)

aSpeNDos 11-10-25 03:20

Sırtında bıçakla hastaneye gitmek isterken hayatını kaybetti
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, gece saatlerinde Güllübağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ferit Abrak, sokakta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abrak, sırtına saplanan bıçakla motosikletine binip hastaneye gitmek üzere yola çıktı.

KAN KAYBINA DAYANAMADI

Bir süre motosikletiyle ilerleyen Abrak, kan kaybı nedeniyle hastaneye ulaşamadan yolda yere yığıldı. Sırtında bıçak saplı halde yerde hareketsiz yatan Abrak'ı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ferit Abrak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yeri incelemesinin ardından Abrak'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, cinayet şüphelisi ya da şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika: Serdar Öktem cinayetinde ifadeler ortaya çıktı! Bir hafta takip etmişlerÖnce öldürdü sonra yaktı! Katil zanlısının savunmasına mahkeme başkanı tepki gösterdiTrump: Herkes savaştan yoruldu, İsrail ve Mısır'a gideceğim
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 15:10. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ