ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Simav depremi sonrası Sabiha Gökçen'de uçaklara uyarı! Pist kapandı (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/44065-simav-depremi-sonrasi-sabiha-gokcende-ucaklara-uyari-pist-kapandi.html)

aSpeNDos 28-09-25 13:55

Simav depremi sonrası Sabiha Gökçen'de uçaklara uyarı! Pist kapandı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 5,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Sahiba Gökçen havalimanı'na iniş yapan uçaklara deprem uyarısı yapıldı. Deprem nedeniyle pist kontrolü için yaklaşık 5 dakika boyunca uçuş trafiği durdu.

Saat 12,59'da merkez üssü Kütayha'nın Simav ilçesi olan 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen deprem nedeniyle Sabiha Gökçen Hava Trafik Kontrolörü iniş yapan uçaklara deprem uyarısı yaptı.

Kütahya'da 5.4'lük deprem sonrası Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan açıklama: Bölge anormal hareketli bir bölgeUyarının ardından yapılacak pist kontrolü nedeniyle uçuş trafiği 5 dakika boyunca durdu. İki uçak pisti pas geçerken yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığının anlaşılması üzerine uçuşlar yeniden başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Balıkesir'de 3.8 büyüklüğünde deprem
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 02:04. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ