ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18-09-25, 17:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Kent uzlaşısı' davasında yeni gelişme! 1 sanık tahliye edildi


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından silahlı terör örgütü PKK/KCK ile ilişkili olduğu tespit edilen şüphelilere yönelik 'Kent uzlaşısı' soruşturması tamamlandı. Soruşturma kapsamında 11 Şubat'ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanan, aralarında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Livan Gür ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Yüksel'in de bulunduğu 10 şüpheli hakkında 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İlginizi ÇekebilirDavanın ikinci duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda 28. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıklar Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Yüksel, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Livan Gür, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Bülent Kayğun, Fatih Belediye Meclis Üyesi Güzin Alpaslan, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Elif Gül, Adalar Belediye Meclis Üyesi Nesimi Aydın, Tuzla Belediye Meclis Üyesi Hasan Özdemir, İkbal Polat ile avukatlar katıldı. Görevinden uzaklaştırılan CHP'nin eski İstanbul il Başkanı Özgür Çelik de duruşmayı takip etti.

DURUŞMA 27 KASIM'A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, ara kararında 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklu bulunan Beyoğlu Belediye Başkan Danışmanı İkbal Polat için tahliye kararı verdi. Duruşma eksik hususların giderilmesi için 27 Kasım 2025 tarihine ertelendi.

Adliyede köpek krizi: Polis memuruna hakaret iddiası mahkemedeİDDİANAMEDEN

İddianamede, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Livan Gür, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Yüksel'in de olduğu 10 şüpheli hakkında 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar ceza istemiyle yargılama talep edildi.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık