ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Düzce'de korkunç olay! Oynadığı balonu kafasına geçiren çocuk boğuldu (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/41610-duzcede-korkunc-olay-oynadigi-balonu-kafasina-geciren-cocuk-boguldu.html)

aSpeNDos 16-09-25 01:10

Düzce'de korkunç olay! Oynadığı balonu kafasına geçiren çocuk boğuldu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, saat 21.00 sıralarında Çamlıevler Mahallesinde meydana geldi. M.A.G.'nin ailesi, bir hafta önce yapılan doğum günü kutlaması için evi balonlarla süsledi. M.A.G., ailesinin dışarıda olduğu sırada süs için kullanılan balonu kafasına geçirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eski belediye başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti, eşi yaralandıAİLESİ HAREKETSİZ ŞEKİLDE BULDU

Kafasına geçirdiği balonu çıkartamayarak nefessiz kalan M.A.G.'yı eve gelen ailesi hareketsiz şekilde buldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde M.A.G.'nin boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi. M.A.G.'nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Elazığ'da şiddetli patlama sesi paniğe neden oldu! Sebebi açıklandı
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 21:59. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ