SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 10-09-25, 11:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Her gün merdivenle çıkıyor! Sebebi herkesi şaşırtıyor: 'Aylık 15 bin TL harcıyorum'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Turan, yaklaşık 2 buçuk yıldır iş yerinin çatısında yaşayan kedilerin bakımını üstleniyor. Çatıda yaklaşık 20 kedinin bulunduğunu söyleyen Turan, her gün sabah dükkanını açınca ve kapatmadan önce merdivenle çıkıp kedilere mama veriyor.

İlginizi ÇekebilirGünlük rutin haline gelen bu sorumluluk için cebinden her ay 15 bin TL'ye yakın harcama yaptığını belirten Mesut Turan, yalnızca çatıda yaşayan hayvanlarla değil, sokakta ve kırsalda gördüğü kedi ve köpeklerle de ilgileniyor. Haftanın birkaç günü kırsala giderek hayvanlara mama ve su bıraktığını, özellikle yaz aylarında susuz kalan hayvanlara destek verdiğini dile getiriyor.

"EN AZ 10-15 BİN TL GİDİYOR"

Mesut Turan, "Her gün merdivenle çıkıyorum, mamalarını veriyorum, sonra geri iniyorum. Sabah dükkanı açmadan önce besliyorum, akşam kapatırken yine aynı şekilde. En az 10-15 bin TL gidiyor, ama ben kimse yardım etsin diye değil, içimden geldiği için yapıyorum" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"ONLAR AÇ KALMASIN YETER"

Hayvan sevgisinin karşılık beklemeden yapılması gerektiğini vurgulayan Turan, "'Aferin' desinler diye yapmıyoruz. İçimden geldiği için yapıyorum. Onlar aç kalmasın yeter" ifadelerini kullandı.

"ONLAR DOYUNCA BİZ DE MUTLU OLUYORUZ"

Çevre esnafı Nurcan Yıldız ise, "Her gün adam cebinden alıyor, yediriyor. Bazen esnaflar rahatsız oluyor ama biz elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bazen Mesut abi olmayınca biz sırayla besliyoruz, onlar doyunca biz de mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Eski eş dehşeti! Çocuğunun gözleri önünde öldürüldü: Cinayetten şok görüntü
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık