ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-09-25, 19:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor


Yaz tatilinin ardından dün okulların açılmasıyla birlikte kent genelinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Okul servislerinin de yola çıktığı akşam saatlerinde araçlar trafikte güçlükle ilerliyor.

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda Kartal, Maltepe, Ataşehir ve Kadıköy mevkilerinde araçlar ağır ilerlerken, köprü ayrımları ve kavşaklarda da yoğunluk yaşanıyor.

Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişlerin sağlandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nin girişleri ve buralara bağlanan yollarda da trafik yoğun seyrediyor.

İzmir'de şehit düşen polislere son görev! Cenaze namazını şehidin babası kıldırdıTrafik, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde Küçükyalı, Bostancı ve Altunizade'de, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde ise Ataşehir, Çakmak Köprüsü ve Elmalı'da ağır seyrediyor.

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolunda Beylikdüzü, Avcılar, Yenibosna, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy'de trafik yoğunluğu gözleniyor.

Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve Hürriyet Tepesi'nde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde ise Maslak'ta araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Son dakika: 2 polisi şehit eden saldırganın odası görüntülendi! Eyleme böyle hazırlanmışÖte yandan, iş çıkışı saati olması nedeniyle toplu ulaşım araçlarını kullananlar aktarmaların yapıldığı metro, metrobüs ve otobüs duraklarında da yoğunluk oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) CepTrafik uygulaması verilerine göre kent genelinde yüzde 71'e kadar çıkan trafik yoğunluğu, Avrupa Yakası'nda yüzde 69, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 72'ye kadar ulaştı.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık