ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-09-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Bu CHP'ye nasıl gireceklerinin fragmanı'


MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA-Parti içinde İstanbul il binasından yansıyan görüntülerin kamuoyunda yaratabileceği algıya yönelik iki görüş dile getiriliyor. Bir kesim "görüntülerden dolayı toplumun partiden uzaklaşabileceği ya da soğuyabileceği" kaygısını ifade ederken, ağırlıklı görüş ise,, "Biz il binamıza sahip çıkmazsak, Genel Merkez için de caseret ederler.Şu an İstanbul'da, CHP'ye nasıl gireceklerinin fragmanını yapıyorlar. Biz buradan çıkmayız" şeklinde. Partili kurmaylar, "Genel Başkan bunun partiye dönük bir saldırı olduğunu düşünüyor. Partinin hiçbir il başkanlığını teslim etmemek konusunda bir kararlılık var. Bu mesele yargı yoluyla CHP'ye el koyma meselesi. İstanbul il başkanlığını vermeyeceğiz. Orada ortaya çıkan görüntülerden de biz sorumlu değiliz" dediler.

En riskli senaryo

Kulislerde "en riskli senaryo" olarak, mahkemeden mutlak butlan kararı çıkması ve gelecek yönetiminÖzel'i tedbirli disipline sevk etmesi olasılığı da değerlendiriliyor. Kaynaklar, "Özgür Bey o zaman aday olamıyor. Ama kurultayın yapılmasına engel olamazlar" yorumunu yapıyorlar.

İki İstanbul hamlesi

CHP, İstanbul İl Olağanüstü Kongresi'nin 24 Eylül'de yapılması için dün Sarıyer İlçe Seçim Kurulu'na başvurusunu yaptı. Ayrıca Genel Merkez, Gürsel Tekin'in polis eşliğinde girdiği İstanbul İl Başkanlığı binasını taşıma kararı aldı. Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, "mevcut il başkanlığı binasının Genel Başkan Özel'in İstanbul çalışma ofisi olarak tayin edildiğini" açıkladı. CHP'nin İstanbul İl Başkanlığının yeni adresi olarak, CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'nın adresini bildirdiği öğrenildi.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık