SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 08-09-25, 13:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kentte alışılmadık görüntü, ilk vatandaş fark etti: Çok şaşkınız


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sonbahar mevsiminin başladığı Eylül ayının ortalarına doğru Gümüşhane'de sıra dışı bir olay yaşandı. Sonbaharın yaprak dökümünü beklerken elma ağacının yalnızca bir dalında açan çiçekler dikkatleri üzerine çekti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sonbahar mevsiminde Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesindeki bir elma ağacında yaşanan bu durum esnafların dikkati sayesinde ortaya çıktı.
Geniş yaprakların arasında çok fark edilmeyen çiçekler esnafların dikkati sonucu ortaya çıkarken dükkanının önündeki elma ağacında çiçeği görünce oldukça şaşırdığını kaydeden esnaf Bayram Çelik, ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ağacın bakımını sürekli yaptıklarını, bu yıl meyve vermediğini kaydeden Çelik, "Bunu biz geçen hafta arkadaşımızla birlikte burada çay içiyorduk. Arkadaşımızın dikkati sonucu biz bunu fark ettik. Burada elma dedi çiçek açmış. Bende olmaz dedim öyle şey bu ayda çiçek açar mı falan. Yani gerçekten ayağa kalktık baktık ki Eylül ayında Gümüşhane'de elmalar çiçek açmış. Çok şaşkınız. Bunun sebebi de biz devamlı bunu suluyoruz, bakımını yapıyoruz, budamasını falan yapıyoruz. Ben buna bağlıyorum. Bir de havaların sıcak gitmesinden dolayı böyle bir olayla karşılaştık. Yani şaşkınız. Gümüşhane'de 9. ayda elma ağacı çiçek verdi. Ben 2016'dan beri buradayım. 10 yaşında falan var" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bayburt'tan gelen Ahmet Sezek ise "Haftanın 4-5 günü buradayım ben. Değişik bir mevsim var burada. Ağaçlar bu mevsimde yaprak dökmeye başlaması lazımken Gümüşhanemizde çiçek açıyorlar. Meyve ağaçları çiçek açıyor. Değişik bir mevsim var Gümüşhane'de. Çok güzel de havası var. Kışı da güzel geçiyor buranın. Mevsim değişikliğinden olabilir bu durum. Ağaçta hiç meyve yok. Sadece birkaç tane çiçek var. Eylül'ün ortalarında da çiçek açması bu senenin kışının güzel geçeceğini habercisi bence" ifadelerini kullandı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık