Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bakan Uraloğlu, Trabzon'da eniştesinin cenazesine katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da hayatını kaybeden halasının eşi Süleyman Köroğlu'nun (87) cenaze törenine katıldı.
İlginizi ÇekebilirUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da hayatını kaybeden halasının eşi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Nurgül Uraloğlu'nun da babası olan Süleyman Köroğlu'nun Düzköy ilçesi Çayırbağı Mahallesi'ndeki cenazesine katıldı. Bakan Uraloğlu, cenazede aile üyeleriyle birlikte taziyeleri kabul etti. Cenazeye Vali Aziz Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Süleyman Köroğlu'nun cenazesi, ikindi vakti Çayırbağı Orta Mahalle Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.
Akrabamız ve aile büyüğümüz Süleyman Sırrı Köroğlu'nu ebediyete uğurladık.
Merhuma Allah'tan rahmet, aile eşrafımıza ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.