SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 31-08-25, 12:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Mekan sahibine 3'üncü kez saldırı! 'Kelleme 1 milyon dolar ödül koymuşlar'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, 29 Ağustos'ta saat 16.30 sıralarında Uskumruköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu'nda eğlence mekanı olan Sezai Gülmez, şoföründen aracını hazırlamasını istedi. Gülmez'in şoförü park halindeki araca gittiği sırada caddeye giren otomobilden ateş açıldı. Olayın ardından saldırganlar kaçarken şoför bacağından yaralandı. Kurşunlar araca da isabet ederken yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İlginizi Çekebilir2,5 YILDA 3'ÜNCÜ SALDIRI

Gülmez'in ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Bacağından yaralanan şoför ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sezai Gülmez ise durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüpheli yakalamak için çalışma başlattı. Gülmez, saldırının husumetlileri tarafından gerçekleştirildiğini kendisine 2,5 yıl içerisinde gelen 3'üncü kez saldırı yapıldığını belirtti.

'BENİ ÖLDÜRENE KADAR DEVAM EDECEK'

Olayla ilgili açıklama yapan Sezai Gülmez, "Dün seyahate çıkmak için şoförüme aracımı hazırlatmıştım. O sırada 5-6 el silah sesi duydum. Sonra inip baktığımda şoförüm vurulmuştu. Hemen ambulansı ve jandarmayı aradım. Güvenlik görevlileri ve ambulans geldi. Sonra şikayetçi olup ifadelerimi verdim. Bu evimin önünde olan ikinci saldırı. Bir de mekanımda, iş yerim de olmuştu. 2.5 içerisinde bana yapılan toplamda 3 saldırı.

Boğaziçi kampüsünde dehşet! Kız arkadaşını öldürüp intihar eden genç suç makinesi çıktı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bundan öndeki saldırılar Sarallar suç örgütü tarafından yaptırıldığı ortaya çıkmıştı, failleri de yakalanmıştı. Bu saldırıyı da Sarallar suç örgütü işledi. Bunu adım kadar iyi biliyorum. Bu konularda beni öldürene kadar devam edecek. Benim 5 yaşındaki oğlum bu saldırıyı gördü. Bunlarla alıp veremediğim hiçbir şey de yok. Bunu da önce sosyal medyada da açıkladım yine söylüyorum. Bunlar benim işyerlerime çökmesine izin vermediğim için, sosyal medyadan daha önce cevap verdiğim için, kendilerini ağa paşa cellat olarak gördükleri için, benim bu sözlerimi ego ve gurur yapıp beni öldürmeye kafaya takmışlar. Bununla ilgili şikayetlerim var. Zaten istihbarat almıştım kelleme 1 milyon dolar ödül koymuşlar. Ben devletin güvenlik görevlilerinin bunlara ulaşmasını istiyorum. Çünkü emri verenler, aracı kullandığı için bunlara hiçbir zaman ulaşılmıyor" dedi.

Taksim'de 'sohbet' tuzağı! Genç kız, koluna girdiği adamın kabusu olduCumhurbaşkanı Erdoğan, Çin gazetesine yazdı: Savaşın kazananı, adil bir barışın kaybedeni olmaz
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık