ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   10 şirkete kayyum atandı! ASSAN Group sahibi ve genel müdürü FETÖ'den gözaltında (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/37856-10-sirkete-kayyum-atandi-assan-group-sahibi-ve-genel-muduru-fetoden-gozaltinda.html)

aSpeNDos 27-08-25 18:55

10 şirkete kayyum atandı! ASSAN Group sahibi ve genel müdürü FETÖ'den gözaltında
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ASSAN Group ismi altında faaliyet gösteren şirket sahibi Emin Öner ile şirket genel müdürü Gürcan Okumuş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları ve askeri casusluk faaliyeti gerçekleştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, son dönemlerde kamuoyunda "askeri casusluk" olarak bilinen soruşturmalara ilişkin yürütülen çalışmalarda, ASSAN Group ismi altında faaliyet gösteren şirket sahibi şüpheli Emin Öner ve şirket genel müdürü Gürcan Okumuş'un, FETÖ ile irtibatlı oldukları ve askeri casusluk faaliyeti gerçekleştirdiklerinin tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, şüphelilerin faaliyet gösterdikleri iş kollarının önemi de dikkate alınarak, Öner ile Okumuş'un "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "askeri casusluk" suçlarından gözaltına alındıkları kaydedildi.

ASSAN Group altında faaliyet gösteren 10 şirkete Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum olarak atandığı aktarılan açıklamada, soruşturmanın çok yönlü devam ettiği bildirildi.

Erdoğan: Çelik Kubbe'yi envantere alıyoruz, bağımsızlığımızın yeni safhasındayızSon dakika! Bakan Uraloğlu duyurdu: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Türk Telekom arasında yapılan anlaşma uzatıldı


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 11:06. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ