SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 13-08-25, 20:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ukrayna konusundaki 'Gönüllüler Koalisyonu Liderler Zirvesi'ne katıldı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna konusunda 15 Ağustos'ta Alaska'da yapacağı görüşme öncesinde, Rusya ile Ukrayna arasında adil ve kalıcı bir barışa ulaşmanın yolları hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere çevrimiçi, "Gönüllüler Koalisyonu Liderler Zirvesi" gerçekleştirildi.

İlginizi ÇekebilirAlmanya Başbakanı Friedrich Merz, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB Konseyi Başkanı Antonio Costa ile birçok devlet ve hükümet başkanının yer aldığı zirveye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı temsilen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz katıldı.

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sona erdirilmesi için yürütülen diplomasi çabalarını desteklediğini ifade etti.

İstanbul müzakerelerinde, esir değişiminin sağlanması da dahil olmak üzere insani hususlarda ve ateşkese, barışa yönelik bir çerçeve oluşturmak için doğrudan bir kanalın açılması konusunda somut ilerlemeler sağlandığını hatırlatan Yılmaz, Türkiye'nin adil ve kalıcı bir barış sağlanıncaya kadar aktif diplomatik çabalarını sürdüreceğini belirtti.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık