ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-08-25, 12:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Herkes 14 yaşındaki Turna'yı konuşuyor! '150'den fazla madalya kazandım'


Babası İslam Gürbüz karate antrenörü olan Turna Gürbüz (14) küçük yaşta karateye merak salıp bu spora başladı. Babasıyla sürekli salonda karate antrenmanı yapan Gürbüz, 14 yaşında olmasına rağmen 200 maça çıkıp 150'den fazla madalya kazandı. Gürbüz, Denizli'de Türkiye birincisi, Sivas'ta Türkiye ikincisi, Montenegro'da Balkan Şampiyonu, İstanbul Boğaziçi Karate Şampiyonası'nda üçüncü, Marmara Cup Karate Şampiyonası ikinci, Almanya Banzai Cup Karate Turnuvası ikinci, Kuşadası Open Karate Turnuvası'nda birinci, Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda ikinci ve çift kategorisinde birinci oldu.

İlginizi ÇekebilirSAYISIZ BAŞARILARA İMZA ATAN GÜRBÜZ, BUNUN SIRRINI ŞÖYLE AÇIKLADI:

"9 yıldır karate sporu yapıyorum. Babamla birlikte antrenmanlar yapmam, bu spora olan ilgimin başlamasında en büyük etken oldu. Karate, beni mutlu eden bir spor olmasının yanı sıra, sevdiğim şeyi yaparak stresimi atmamı da sağlıyor. Bugüne kadar 200'den fazla müsabakaya katıldım ve 150'den fazla madalya kazandım. Bu başarıya, çok çalışarak ve emek harcayarak ulaştım."

Yaşıtlarının da spor yapmasını talep eden Gürbüz, "Onların da benim hissettiğim duyguları yaşamasını çok isterim. Şu anki hedefim, Avrupa Şampiyonası'na katılmak ve orada birinci olup bayrağımızı en yukarıya çıkarmak" dedi.



Baba Gürbüz ise, "Turna çok başarılı bir sporcu. Gittiği her yerde hem Adana'yı hem de ülkemizi gururlandırıyor. İspanya ve İtalya'da dünya şampiyonalarına katıldık. Son olarak Balkan şampiyonu oldu ve Adana'ya büyük bir gurur yaşattı. Turna'nın karate yapmasından dolayı çok mutluyum. Başka bir öğrencim de olsa aynı duyguları hissederdim. İyi ki karate diyorum" diye konuştu.

Bakan Kurum: Pina ve deniz çayırları Marmara'ya nefes oluyor


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık