ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-08-25, 12:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yanaklarındaki kılları aldırmak için lazere gitti hayatı kabusa döndü!


Artuklu ilçesinde Taner Gülsever, 9 Temmuz'da yanaklarındaki kılları aldırmak için arkadaşının tavsiyesiyle gittiği bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptırdı. 9 Temmuz'da yapılan işlem sonrası yüzünde yanıklar oluştuğunu belirten Gülsever, rapor alarak işletme ve yetkilileri hakkında şikayetçi oldu.

İlginizi Çekebilir'MUTLAKA GİTMEDEN ARAŞTIRIN'

Gülsever, "Yüzümdeki ve yanağımdaki tüylerden rahatsız olduğumdan dolayı lazer epilasyon ile aldırmak istedim. Bunun için 9 Temmuz'da bir güzellik merkezine gittim. Seans sonrası yüzümde yanıklar oluştu. Şu an kalıcı bir leke gibi görünüyor. Yanma sonrası hastaneye gittim, krem verdiler. Onları sürdüm, boynumdaki yanıklar geçti ama yüzümdeki yanma geçmedi. Suç duyurusunda bulundum, karakola giderek şikayette bulundum. Adli Tıp raporu da aldım, birinci derece yanık var. Maddi ve manevi olan tüm haklarımı yasal yollarla almak istiyorum. Tüylerini almak isteyenler, önceden mutlaka gidecekleri güzellik merkezini araştırsınlar. Yoksa benim gibi yanarlar" dedi.

Kayıp iş insanı Halit Yukay'ın yatına çarptığı tahmin edilen geminin radar görüntüleri çıktı

'İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI'

Gülsever'in avukatı Gurbet Bilbay, suç duyurusunun ardından davanın açılması durumunda şüphelilerin 'Taksirle yaralama' suçundan yargılanacaklarını ifade ederek, "Lütfen güzellik salonuna gitmeden kişinin belgesi var mı diye mutlaka bakın. Kullandığı cihazlar dört mevsim kullanılabiliyor mu diye araştırma yapılması lazım. Gerekli araştırmaları yapmadan kendinizi teslim etmeyin. Bakınız, müvekkilimin yüzünde kalıcı yanık izi oluştu. Karşı taraf sadece 'kışın gelin peeling yapalım. Bu şekilde telafi edelim' dediler. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" diye konuştu.



Konu ile ilgili ulaşılan güzellik merkezi yetkilileri ise açıklama yapmak istemediklerini, karşı şikayette bulunacaklarını söyledi.



MEB'den flaş açıklama! 21 özel okulun ruhsatı iptal edildi
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık