ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07-08-25, 17:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika: Yük gemisi kaptanı gözaltında! Teknesi parçalanan iş insanı 3 gündür kayıp


4 Ağustos'ta Yalova'dan kendi yaptığı lüks yatla denize açılan Halit Yukay, bir daha kendisinden haber alınamadı. Parçalanmış halde bulunan teknesi, kayboluşuna dair birçok soru işareti doğurdu.Teknesi parçalanmış halde bulunan iş insanını arama çalışmalarının 3'üncü gününde sürüyor.Gelen son dakika bilgisine göre ise yük gemisi kaptanı gözaltına alındı.



HALİT YUKAY MARMARA'DA KAYBOLDU

Halit Yukay, 2008'de kurulan ve başarılı şekilde lüks tekne üretimlerine devam eden Mazu Yatch'ın sahibiydi. Ancak 4 Ağustos'ta açıldığı Marmara Denizi, onun adını 'kaybolan iş insanı' olarak binlerce insanın hafızasına kazıdı.

Yarı batık ve parçalanmış tekne ihbarı üzerine bölgeye giden Sahil Güvenlik ekipleri, deniz yüzeyindeki tekneye dalış yaptı ancak Halit Yukay'a ulaşamadı.










Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık