ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Giresun'da fıkra gibi olay! Tavuk hastanede ameliyat edildi: 'Röntgen çektirirseniz iyi olur dediler, ben de getirdim' (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/33811-giresunda-fikra-gibi-olay-tavuk-hastanede-ameliyat-edildi-rontgen-cektirirseniz-iyi-olur-dediler-ben-de-getirdim.html)

aSpeNDos 06-08-25 16:25

Giresun'da fıkra gibi olay! Tavuk hastanede ameliyat edildi: 'Röntgen çektirirseniz iyi olur dediler, ben de getirdim'
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Çamoluk ilçesinin Fındıklı köyünde yaşayan Sedef Zorbacı, tavuğunun boğazına iğne kaçtığını fark edince ilçedeki veteriner kliniğine başvurdu. Yapılan müdahalelere rağmen iğne çıkarılamayınca Zorbacı, veterinerin yönlendirmesiyle tavuğunu hastaneye götürdü.

Burada röntgeni çekilen tavuk, iğnenin yerinin tespit edilmesiyle daha sonra veteriner hekim Ahmet Kesecek tarafından ameliyata alındı. Yapılan operasyonla tavuk sağlığına kavuşturuldu.

Yer: Bursa! Eski kocasını yere yatırıp dövdüSedef Zorbacı, "Çamoluk'taki veteriner çok uğraştı ama çıkaramadı. Röntgen çektirirseniz iyi olur dediler, ben de hastaneye getirdim" ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yer altında korunuyor: Birçok kişi ne varlığından ne de şehrin göbeğinde olduğundan haberdar
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 02:34. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ