ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28-07-25, 14:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Palalı saldırıya uğrayan esnaf o anları anlattı: Seni kesmeye geldim


Erenköy Mahallesi Arabacılar Bulvarı'ndaki markete eriyen dondurmasını değiştirmek için gelip olumsuz yanıt alan çocuğun babası Aykut İ. tarafından palayla gerçekleştirilen saldırıda yaralanan 60 yaşındaki iş yeri sahibi Bulut, gazetecilere, olay günü markete gelen 7-8 yaşlarında bir çocuğun ekmek, içecek ve dondurma aldıktan sonra ayrıldığını söyledi.



Aynı çocuğun yaklaşık 10 dakika sonra tekrar geldiğini kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

Alıntı MetniBulut, olaydan 5 dakika sonra elinde palayla birinin markete girdiğini dile getirerek, müşterisi olan palalı saldırgan Aykut İ'yi ikna etmeye çalıştığını kaydetti.



Aykut İ'nin kendisine hakaret ettiğini öne süren Bulut, "'Yakarım yıkarım, keserim. Seni kesmeye geldim' diyerek palayı salladı. Hatta vücudumda yara da var. Şu anda yeni pansuman yaptırdım. Göğsümde ve elimde var." ifadelerini kullandı.

Erenköy Mahallesi Muhtarı Sıdıka Nur Karabulut ise yaşanan talihsiz olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

Bu arada şüphelinin palayla market sahibine saldırı anı güvenlik kamerasınca da görüntülenmişti.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık