SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 28-07-25, 13:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
DEM Parti, Meclis'teki 'Terörsüz Türkiye' Komisyonu için üyelerini belirledi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, TBMM'de "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda kurulacak komisyona ilişkin, "Komisyon üyelerimiz belirlendi. Koordinatör grup başkan vekili olarak ben, Meral Danış Beştaş, Saruhan Oluç ve Cengiz Çiçek arkadaşlarımız bu komisyonda çalışacağız hep beraber." dedi.

İlginizi ÇekebilirKoçyiğit, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, farklı şehirlerde devam eden orman yangınlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yangınların sorumluluğunu sadece iklim krizine ve artan hava sıcaklığına yüklemenin "en büyük hadsizliklerden" olduğunu dile getiren Koçyiğit, en büyük sorumlunun iktidar, kurumlar ile Tarım ve Orman Bakanlığı olduğunu savundu.

Yangınları engellemek için önlem alınmadığı gerekçesiyle iktidarı eleştiren Koçyiğit, geçmişte 24 saat içerisinde kontrol altına alınan yangınların şimdi günlerce devam ettiğini, kontrol altına alınmadığını, eş zamanlı çıkan yangınların da iş gücü ve ekipmanın bölünmesine neden olduğunu ifade etti.

Orman Genel Müdürlüğünde ihtiyacın yarısı kadar personel sayısı bulunduğunu ileri süren Koçyiğit, orman işçisinden tasarrufun, bütün geleceği yok edeceğini belirtti.

Konuşmasının ardından "Terörsüz Türkiye" çalışmaları kapsamında Meclis'te kurulacak komisyonda DEM Parti'yi temsil edecek isimlerin sorulması üzerine Koçyiğit, sürecin "Terörsüz Türkiye" olarak isimlendirilmesine karşı olduklarını söyledi.

Koçyiğit, "Evet, komisyon üyelerimiz belirlendi. Koordinatör grup başkan vekili olarak ben, Meral Danış Beştaş, Saruhan Oluç ve Cengiz Çiçek arkadaşlarımız bu komisyonda çalışacağız hep beraber. Henüz resmi bildirimi yapmadık, bu hafta içi yapacağız." ifadesini kullandı.

"Kök nedenler konuşulmadan Kürt sorununun çözülemeyeceği" görüşünü dile getiren Koçyiğit, komisyonun mutlaka demokratikleşme, barış perspektifi içermesi ve sorunları kalıcı bir şekilde çözecek bir yaklaşımla çalışması gerektiğini kaydetti.

İşte orman yakan FETÖ'cü! Bursa'da yakalandı, ilk ifadesinde kan donduran itiraf
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık