SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 27-07-25, 09:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Rize sokaklarında fularlı ördek! 'Çok şaşırttı, bu nereden geldi şimdi'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Rize merkez Ekrem Orhon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan giyim mağazası işletmecisi Metin Karaca, mağazasına bırakılan ördeği sahiplendi.

İlginizi ÇekebilirBoynuna fular taktığı ördek, hiç yabancılık çekmeden vatandaşlar arasında gezintiye çıkıyor ve insanlara kendini sevdiriyor. Caddenin maskotu diye tabir edilen ördek cadde üzerinde popülerliğini koruyor. Ördeğin sahibi, vatandaşların kedi veya köpeği görmeye alışık olduklarını ilk başta ördeğe şaşırdıklarını fakat sonrasında çok sevdiklerini dile getiriyor.

"İLERİDE DOĞAL ORTAMINA SALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Ördeği 15 gündür beslediğini dile getiren işletme sahibi Metin Karaca, "Bir hanımefendi sahiplendirmek istedi. Küçükken almış büyütmüş birazcık, evde daha bakamadığı için sahiplendirmek istemiş ben de buraya bırak dedim. Bakımı zor ama hayvan sevgisi herkeste olması gereken bir şey. Buralara alıştı. Yemi suyu her şeyi orada var. Buralardan genelde ayrılmıyor alıştı yani. İleride doğal ortamına salmayı düşünüyoruz, deniz kenarında arkadaşları var" ifadelerini kullandı.

Çelik Kubbe'nin 3 neferi! Korkut, Gürz ve Eralp: 'En iyi cevap veren füzeyi fırlatacak'[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hızır Kuk isimli vatandaş, "Çok şaşırttı, bu nereden geldi şimdi. Normalde denizde olması lazım. Her şeye alıştık şimdi buna da alışalım. Şok oldum tabi bu hakikaten şok bir şey yani böyle bir şey olmaz" diye konuştu.

Safiye Su Karaca da, "Normalde kedi veya köpek olur ama ördek görmek açıkçası şaşırtıcı oldu. Eğlenceli aslında güzel bir şey burası için hem eğlencesi oldu hem de dikkat çekti. Ben de sevdim çok tatlıydı" dedi.

Caddede yürüyüş yaparken ördeği gören Aziz Kazdal ise "Doğal ortamında olmadığı için şaşırtıcı. Doğal ortamını bulmak gerek alışması lazım doğal ortamına. Su da dökmüşler doğal ortamına alışsın diye herhalde" dedi.

Ciğerlerimiz yanıyor! Yangınlarda son durum ne? Peş peşe açıklamalar...
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık