ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17-07-25, 16:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Devasa yılanın beslenme saati: Ağaçtan tuhaf sesler geldiğini duydu, gördüğü manzarayla dehşete kapıldı


Antalya'da havalimanına turist transferi yapan bir firmaya ait servis sürücüsü dinlenmek için tercih ettiği ağaç gölgesinde gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. Mustafa Çitfçi isimli servis sürücüsü havalimanında yapacağı transfere yaklaşık 1 saat olması nedeniyle aracını yol kenarına çekti. Havanın sıcak olması nedeniyle güneşten etkilenmemek için araçta bulunan portatif sandalyeyi çıkartarak bir ağaç gölgesine yerleştiren Çiftçi burada dinlenmeye çekildi.

Bir süre sonra ağacın üst kısmından tuhaf sesler geldiğini duyan Çiftçi başını kaldırdığında karşılaştığı manzara ile hayrete düştü.

YILANLA GÖZ GÖZE GELDİ

Yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve ağzında avladığı bir hayvan bulunan yılanla göz göze gelen Mehmet Çiftçi hemen oturduğu yerden kalkarak çevredeki diğer vatandaşları uyardı. Ardından o anları cep telefonu ile kaydeden ve sosyal medyada paylaşan Çiftçi, "Dün havalimanına giriş yapıyordum. Transfer saatine daha olduğu için ağaçların gölgesinde serinlemek için aracı yol kenarına park ettim. Ağacın altına sandalyemi kurdum, otururken bir ses geldiğini fark ettim. Başımı kaldırdığımda bir baktım yılan var. Ağzında fare mi yoksa kertenkele mi bir şey vardı. O nu yemeye çalışıyordu" dedi

"ARKADAŞLAR TEDİRGİN OLDU"

Yılanı fark edince çevredeki diğer vatandaşları uyardığını ve itfaiye haber verdiğini söyleyen Çiftçi, "Onu fark edince etraftaki arkadaşları da uyardım. Saldırmasın diye, ardından itfaiyeyi aradım. Gelip gereken müdahaleyi yapacaklarını söylediler. Yılanı görünce küçük bir tiksinme oldu. Bu tarz şeylere alışkınız ama yanımdaki arkadaşlar tedirgin oldular biraz. Hem ormanlık alan olduğundan, hem de havaların sıcaklığından bu tarz şeylerle sık sık karşılaşabiliriz. Burada bekleyen arkadaşlar dikkatli olsunlar" ifadelerini kullandı.




Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık