ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   İmamoğlu, yargılandığı 'Hakaret' ve 'Tehdit' davasında hakim karşısına çıktı (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/29549-imamoglu-yargilandigi-hakaret-ve-tehdit-davasinda-hakim-karsisina-cikti.html)

aSpeNDos 16-07-25 10:55

İmamoğlu, yargılandığı 'Hakaret' ve 'Tehdit' davasında hakim karşısına çıktı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) olduğu dönemde, 20 Ocak'ta katıldığı bir panelde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve ailesiyle ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle 'Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret', 'Tehdit' ve 'Terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek' suçundan açılan davanın üçüncü duruşması görülüyor. Duruşma saat 10.20 sıralarında başladı.

İlginizi ÇekebilirDuruşma, İstanbul Adliyesi'ndeki 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunun yetersiz kalması nedeniyle Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesindeki 1 No'lu duruşma salonunda başladı.


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 10:48. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ