ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-06-25, 18:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kazakistan'da temaslarda bulunacak


TÜRKPA 14'üncü Genel Kurulu, "Türk Devri: Parlamenter Diplomasinin Rolü" temasıyla Kazakistan Meclisinin ev sahipliğinde başkent Astana'da düzenlenecek.

İlginizi ÇekebilirGenel Kurul'a iştirak edecek Kurtulmuş'un, bu toplantı kapsamında Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir araya gelmesi ve ikili görüşmeler yapması bekleniyor.

Kurtulmuş, Astana'da TÜRKPA 14'üncü Genel Kurulu'na hitap edecek ve TÜRKPA Asamble Konseyi ile TÜRKPA üyesi ülke parlamentolarının meclis başkanlarıyla düzenlenecek ortak basın toplantısına katılacak.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'u, söz konusu programları gerçekleştirmek üzere geldiği Nursultan Nazarbayev Uluslararası Havalimanı'nda, Kazakistan Meclisi Başkanvekili Albert Rau, Türkiye'nin Astana Büyükelçisi Mustafa Kapucu, Kazakistan Meclisi Kazakistan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Nurtay Sabilyanov ve diğer ilgililer karşıladı.

Didim'de tur otobüsüne saldıran 5 maganda cezaevinde!
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
baskani, bulunacak, kazakistanda, kurtulmus, tbmm, temaslarda



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık