SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 24-05-25, 16:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yıllar sonra ilkokul öğretmeninin karşısına çıktı: Aynısın, seni gözlerinden tanıdım


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mersin'in Mut ilçesine bağlı Köselerli Köyü'ndeki Turhan Akay İlkokulu'nda 1999-2000 yılları arasında eğitim gören Altınözü Kaymakam Mehmet Sert, o yıllarda sınıf öğretmeni olan Nurhan Seven'in İskenderun Hürriyet İlkokulu'nda görev yaptığını öğrenince, ona sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ziyaret sırasında Kaymakam Mehmet Sert'e İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ve Hürriyet İlkokulu Müdürü İmadettin Oğuz eşlik etti. Ders işlediği sırada sınıf kapısı çalınan öğretmen Nurhan Seven, içeri giren eski öğrencisini görünce şaşkınlık yaşayarak, ""Eskiden de hep gülerdin, çok mutlu bir çocuktun. Şimdi de aynısın, seni gözlerinden tanıdım" diyerek öğrencisine sarıldı.

Türkiye'nin sıra dışı kaymakamı: Ziyarete gelenler şaşırıyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Telefona bakmaktan boynu yamuldu! Akılalmaz hastalıkla tıp literatürüne girdi"2019 YILINDAN BU YANA SİZİ ARIYORDUM"

Duygularını gizleyemeyen Kaymakam Sert, öğretmenine yıllardır ulaşmaya çalıştığını belirterek, "2019 yılından bu yana sizi arıyordum. Bugün burada olmak, size yeniden sarılmak benim için tarifsiz bir mutluluk" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Öğrencisinin gösterdiği vefa karşısında gözleri dolan öğretmen Seven, bu anların hayatı boyunca unutulmaz bir yer edineceğini söyledi. 26 yıl sonra gerçekleşen bu özel buluşma, sınıfta bulunan diğer öğretmen ve yöneticileri de duygulandırdı.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık