ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Videoların ardından iki öğretmene inceleme (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/19055-videolarin-ardindan-iki-ogretmene-inceleme.html)

aSpeNDos 22-05-25 07:10

Videoların ardından iki öğretmene inceleme
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Görüntülerde öğretmenin, "15 yıllık öğretmenliğimde hiçbir kız çocuğuna bu şekilde kızmadım. Seni gebertirim. Bu pisliği senin başlattığının farkındayım. Senin ne mal olduğunun farkındayım. Bu sınıfta 3-4 tane pislik var. Sen de onlardan birisin" dediği duyulurken, öğrenci ise "Ben bir şey yapmadım" cevabını veriyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konunun araştırılmasıiçin müfettiş görevlendirildiği, inceleme sonucunda soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca adli soruşturma da başlatıldı. Gözaltına alınan Z.D.A.,adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sınıf öğretmeni tepki çekmişti

İstanbul Bağcılar'daki bir ilkokulda görev yapan A.D isimli bir öğretmenin de çocukların şort giymesiyle ilgili "Edep küçük yaşta başlar. Siz Müslümanın çocuğu değil misiniz?" dediği video çok tepki çekti. Bir başka videosunda "depremlerin en büyük sebebinin fuhuş ve ahlaksızlık olduğunu" söyleyen öğretmen, bir diğer videoda "Osmanlı içimizdeki hainler tarafından arkasından vurulduğu için yıkıldı" diyor. İstanbul Valiliği A.D. hakkında da inceleme başlatıldığını bildirdi.


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 05:30. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ