ForumAilem
  SohbetYaz

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05 - 05 - 2025, 11:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika: Özgür Özel'e yumruklu saldırı provokasyonu! Yeni ifade ortaya çıktı


Çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen tören sonrası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yumruklu saldırıyı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren Selçuk Tenbgioğlu (66) gözaltına alındı. Olayın ardından Beyoğlu Şehit Haşim Usta Polis Merkezine götürülen şüphelinin sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürüyor.



İlginizi Çekebilir16 YIL CEZAEVİNDE KALMIŞ PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMMÜŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusuna devam edilen ve 1 gün ek gözetim izni alınan şüpheli Selçuk Tengioğlu'nun poliste yapılan sorgusunda olayı planlamadığını ve bir anda yapmaya karar verdiğini söylediği öğrenildi. Polis soruşturması sonucunda Selçuk Tengioğlu'nun geçmişte 2 çocuğunu öldürdüğü için 16 yıl cezaevinde kaldığı, bir süre Adana'da psikolojik tedavisi gördüğü belirlendi.



MARANGOZLUK BULAŞIKÇILIK VE BOYACILIK İŞLERİNDE ÇALIŞMIŞ

Şüphelinin geçmişte boyacılık ve marangozluk gibi işlerde çalıştığı belirlenirken, son dönemde Alanya'da bulaşıkçılık yaptığı tespit edildi. Şüphelinin ifadesinde sezon açılması nedeniyle bu olay meydana gelmeseydi, yakın zamanda Alanya'ya çalışmak için gideceğini söylediği belirtildi.



CHP lideri Özel'e saldırı provokasyonunda yeni görüntü! Emniyet'ten bilgi: Araç neden otoparkta değil?KAHVALTI YAPIP AKM'NİN ÖNÜNE GİTMİŞ

Şüphelinin ifadesinde sabah saatlerinde kaldığı apart otelde kahvaltı yaptıktan sonra sempatisinin de olduğu Sırrı Süreyya Önder'in cenaze törenine katılmak için AKM'nin bulunduğu Taksim Meydanı'na geldiğini söylediği öğrenildi.



'ÖZGÜR ÖZEL'İ BİR ANDA GÖRÜNCE ANLIK OLARAK KARAR VERDİM'

Olay günü AKM'nin içine hiç girmediğin sürekli dışarıda olduğunu söyleyen şüphelinin Özgür Özel'in bir anda çok yakınına geldiğini fark ettiğini belirterek, "Spontane olarak sağ elim kalktı ve ona vurdum. Bu hareketi o ana kadar planlamamıştım. O anda aklıma geldi ve yaptım" dediği öğrenildi.



GÖZALTI SÜRESİ 1 GÜN UZATILDI

Savcılık tarafından 1 gün daha gözetim izni verilen şüphelinin sorgusunun aralıksız devam ettiği, olayla ilgili tüm gerçeklerin ortaya çıkması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık