SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-05-25, 10:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Amcadan yeğenine unutulmaz düğün: Kimseyi rahatsız etmeyelim diye sayıyı biraz azalttık


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İnşaat işi ile uğraşan Şener Sir, vefat eden kardeşinin oğlunun düğününde TIR'lar ile düğün konvoyu yaptı. Ağabeyi hayatını kaybettikten sonra yeğenini yanından ayırmayan Şener Sir, düğününü de renkli görüntülerle yaptı. Revşan ve Ozan Sir çifti mutlu günlerini 15 süslenen TIR'la düğün salonuna giderek unutulmaz yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yaklaşık 15 TIR'ın süslendikten sonra, katıldığı konvoy caddelerde kornolara basarak doyasıya eğlendi. Yapılan konvoy havadan dron ile görüntülendi. Konvoyu yollarda gören vatandaşlar hayretler içinde kaldı.

Efsane dilden dile dolaşıyordu! Vali bölgeye gitti: Koruma altına almayı düşünüyoruz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlginizi Çekebilir"GÜZEL BİR DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE YAPTIK"

Kaybettiği ağabeyi oğluna unutulmaz bir düğün yapmak için böyle bir organizasyon yaptıklarını dile getiren Şener Sir, "Evet, bir değişiklik olsun diye yaptık. Aynı gün Eskişehirspor'umuz da 3. Lige çıktı, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rahmetli abimin oğlu. Güzel bir değişiklik olsun diye yaptık. İnşallah mutlu olurlar. Darısı bütün gençlerimizin başına. Gerçekten bugün çok mutluyuz. Şu anda burada 14-15 civarında TIR var, fazla kalabalık olmasın ve kimseyi rahatsız etmeyelim diye sayıyı biraz azalttık, ama inşallah rahatsızlık vermeyiz. Aynen öyle, evet, sevenlerimiz katıldı, çok sağ olsunlar. Bütün sevenlerimiz, eşimiz dostumuz, Allah razı olsun, bizi böyle mutlu bir günde yalnız bırakmadılar. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık