ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   'İşe gidiyorum' deyip evden çıktı! 5 gün sonra haber geldi (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/13097-ise-gidiyorum-deyip-evden-cikti-5-gun-sonra-haber-geldi.html)

aSpeNDos 21 - 04 - 2025 16:45

'İşe gidiyorum' deyip evden çıktı! 5 gün sonra haber geldi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi'nde ikamet eden Sudenaz Özgel (16), 'işe gidiyorum' diye evden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda 16 Nisan 2025 tarihinde hakkında kayıp başvurusu bulunan Sudenaz Özgel (16) isimli kızımızın İpekyolu ilçesi Kazım Karabekir Caddesi civarında olduğu tespit edilmesi üzerine; 21 Nisan 2025 tarihinde tespit edilen noktaya geçilerek kayıp kızımız Sudenaz Özgel'e ulaşılmış ve ailesine bulunduğu bilgisi verilmiştir" denildi.

Dizi oyuncusu fenomen arkadaşını öldürdü! Sevil Akdağ'ın ifadesi ortaya çıktı: O benim arkadaşımdı
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 05:42. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ