SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 26-10-26, 17:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Giresun'da korkuyla geçilen köprü için harekete geçildi! 15 yıllık mücadeleyi kazandılar


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Giresun'un Bulancak ilçesinde Kovanlık grup yolu ile Yeşilhisar köyünü birbirine bağlayan Pazarsuyu üzerindeki ahşap asma köprünün yenilenmesi için çalışma başlatıldı. Yıllardır çürüyen tahtaları ve güvenlik riski nedeniyle vatandaşların korkuyla kullandığı köprü için başlatılan çalışma, bölge sakinlerini sevindirdi.

Son dakika… İstanbul için yeni yağış alarmı! Valilik saat verdi: 5 ilçe için kritik uyarıYaklaşık 15 yıldır köprünün yenilenmesi için mücadele verdiklerini belirten vatandaşlar, seslerini duyuran haberin ardından çalışmaların başlamasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Özellikle yağışlı havalarda su seviyesi ve akıntısı artan Pazarsuyu üzerindeki köprü, uzun yıllardır bölge halkının ulaşımda kullandığı güzergâhlardan biri oldu. Ancak zamanla yıpranan ahşap yapısı nedeniyle tehlike oluşturduğu belirtilen köprü, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Köprüyü kullanırken yaralananların ve suya düşerek boğulma tehlikesi geçirenlerin olduğunu belirten mahalle sakinleri, yeni köprünün yapılmasıyla korku ve endişelerinin sona ermesini bekliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"15 YILDIR BU KORKUYLA YAŞADIK"

Mahalle sakinlerinden Mecit Baş, yıllardır köprünün yenilenmesi için ilgili kurumlara başvurduklarını ancak ödenek yetersizliği gerekçesiyle sonuç alamadıklarını söyledi. Köprünün mevcut haliyle ciddi risk oluşturduğunu dile getiren Baş, kendisinin de köprüden düşerek yaralandığını belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yıllardır sürdürdükleri mücadelenin basında yer almasının ardından çalışmaların başladığını ifade eden Baş, "Burada birçok kişi yaralandı, boğulma tehlikesi geçirenler oldu. Ben de bu köprüden düşerek yaralandım. Bugüne kadar defalarca ilgili kurumlara müracaat ettik ancak ödenek olmadığı için yapılamadığı söylendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Basında çıkan haberlerin ardından birkaç ay geçmeden köprünün yapımına başlandı. Şimdi de 15 gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı söyleniyor. Bu kadar kısa sürede yapılabiliyorsa neden 15 yıldır bize bu korku ve endişe yaşatıldı, bilemiyorum. Sesimizi duyarak sorunumuzun çözümü için çalışma başlatan devletimizin yetkililerinden Allah razı olsun" dedi.

Yeni köprünün tamamlanmasıyla bölge halkının daha güvenli bir ulaşım imkânına kavuşması bekleniyor.

63 suçlu Türkiye'ye getirildi! Listede Survivor Hikmet Tuğsuz ve Sıfır Bir oyuncusu Cengizhan Yurdutek de varHaber İçi Banner
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık