SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 14-10-26, 19:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA İSTANBUL: İstanbul'da yarın (15 Ekim Perşembe) okullar tatil edildi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Valilikten yapılan açıklamada, İstanbul'daki olumsuz hava koşullarının başta ulaşım olmak üzere hayatın birçok alanını etkilediği belirtildi.

Valilik olarak yoğun yağışın yarattığı olumsuzlukların, vatandaşların hayatını en az etkilemesi için bir dizi tedbir alındığı bildirilen açıklamada, "İl genelinde resmi-özel tüm eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 15 Ekim 2026 Perşembe günü bir gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

İlginizi Çekebilir Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bununla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile, gazi, malul gazi ve 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personel de idari izinli sayılacaktır. Ancak '8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personel' grubu, sağlık, emniyet ve yağmurla mücadele alanında çalışma yürüten birimlerimizdeki kadın personeli kapsamamaktadır. 8 yaşın altında engelli çocuğu bulunan hangi meslek grubunda olursa olsun çalışan anneler de belirlenen tarihte idari izinli sayılacaktır. Motosiklet ve türevi iki tekerlekli tüm araçların trafiğe çıkışları çarşamba günü saat 21.00'den itibaren, ikinci bir talimata kadar yasaklanmıştır"

VALİ GÜL'DEN VATANDAŞLARA UYARI

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça yarın evlerinden çıkmamalarını rica ettiğini belirtti. Gül, paylaşımında, "Bodrum katlarda yaşayan vatandaşlarımızın geceyi daha güvenli ve yüksek katlarda geçirmelerini, dere yataklarından, alt geçitlerden ve su baskını riski bulunan bölgelerden uzak durmalarını önemle hatırlatıyoruz. Kalacak güvenli yeri olmayan hemşehrilerimiz 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayabilir. Geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"378 ACİL SAĞLIK EKİBİMİZLE SAHADAYIZ"


İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, kentte yaşanan olumsuz hava koşullarına karşı 378 Acil Sağlık ekibi ve 5 UMKE ekibinin sahada olduğunu açıkladı. Sanal medya hesabından açıklamada bulunan Güner, "İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 378 adet 112 Acil Sağlık ekibimiz ve 5 UMKE ekibimizle sahadayız. Ekiplerimiz, gelen ihbarlara hızlı ve etkin şekilde müdahale ediyor. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve su baskını riski bulunan bölgelerden uzak durmalarını önemle hatırlatıyoruz. Acil durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe uyarı! İstanbul'da okullar yarın tatil edildi İSTANBUL VALİLİĞİ UYARDI: YARINA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerinin ardından İstanbul Valiliği, kent genelinde etkisini sürdüren sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Yarın için "Sarı Uyarı" verilirken, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması istendi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, şehir genelinde yer yer kuvvetli şekilde devam eden yağışların 15 Ekim 2026 tarihinde de etkisini sürdürmesi bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Açıklamada, yağışların etkili olacağı zaman dilimleri ve bölgeler şu şekilde sıralandı:

Avrupa Yakası'nda yağışların sabah 06:00 saatlerine kadar kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Anadolu Yakası'nda ise yağışların öğlen 12:00 saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Yağış miktarının metrekareye 21-50 kg/m² arasında olacağı, bazı bölgelerde ise yer yer 51-75 kg/m² seviyelerine ulaşarak gök gürültülü sağanak şeklinde görüleceği bildirildi.

Valilikten yapılan uyarının devamında, olası risklere karşı vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

"Şiddetli ve kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağışla birlikte kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önemle rica olunur."

Tokat’ta binlerce kişiyi hastanelik eden salgında yeni gelişme! Su testlerinin sonucu belli oldu
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık