Yumurta sosu
MALZEME ; 1 LİTRE
800 ml Beşamel sos 50 gram Tereyağı 100 ml Çiğ krema 4 Adet katı doğranmış yumurta 1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı kırmızı toz biber YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa tereyağı ve kremayı katıp iyice karıştırın.Doğranmış küp şeklinde yumurtaları ilave edin.Tuz ve karabiberi ilave edip sosu kontrol edin.Sosa biraz kırmızı toz biber ekleyerek sosu tamamlayın. NOT ;BU SOS HAŞLANMIŞ BALIKLAR İLE SERVİS EDİLMEKTEDİR. |
Forum Saati: 13:39. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ