![]() |
Domates sosu Malzemesi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çay kaşığı yağ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 küçük soğan (iri doğranmış) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 küçük havuç (kazınıp, doğranmış) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 çorba kaşığı kereviz yaprağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 defne yaprağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 çay kaşığı kuru kekik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 çay kaşığı un [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 500 gr. kon kase domates [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1, 1/2 su bardağı et suyu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 diş sarımsak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 çay kaşığı tuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taze çekilmiş karabiber Hazırlanışı : Önce et suyunu kaynatın. Ocağı kısıp, et suyunu sıcak olarak saklayın. Yağı küçük bir kapta eritin. Soğan, havuç, kereviz, defne yaprağı ve kekik dalını ilave edip, sebzeler hafifçe renk alıncaya kadar sote edin. Unu katıp, rengi hafifçe değişip, kumlu bir doku oluşuncaya kadar pişirin. Domatesi ilave edin. Domatesler suyunu verip tekrar çekinceye kadar ağır ateşte pişirin. Kaynar et suyunu azar azar ilave edip, kaynayıncaya kadar karıştırın. Sarmısağı katın. Tuzunu ve biberini koyun. Ağır ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin. Bu sürenin sonunda sosun tuzunu ve biberini kontrol edin. Gerekiyorsa tuz ve biber ilave edin. Sos pişince, tel süzgeçten geçirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu sos spagetti, ravyoli ve benzeri hamurişleri, ayrıca et, balık ve birçok yiyeceğin yanında sunulabilecek temel bir sostur. |
Forum Saati: 17:19. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ