ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Soslar (https://forumailem.com/soslar/)
-   -   Avcı Sosu (https://forumailem.com/soslar/1810-avci-sosu.html)

Sare 31 - 07 - 2014 19:36

Avcı Sosu
 
Malzemesi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 125 gr. yağ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
200 gr. mantar (dilimlenmiş)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
50 gr. arpacık soğanı (ince kıyılmış)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr. çiğ konkase domates
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay kaşığı ince kıyılmış tarhun otu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
200 ml. sek beyaz şarap
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 lt. dömi glas
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
taze çekilmiş karabiber
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz

Hazırlanışı :
Yağı derin bir tavada eritin. Mantarları atıp biraz sote edin. Arpacık soğanlarını ilave edin ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin. Çiğ konkase domatesi, tarhun otunu ve beyaz şarabı katın. Tavadaki karışımı yarı yarıya kalıncaya kadar çektirin. Dömi glası ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin. Oluşan kefi alın. Tuz ve karabiberini ilave edin.


Forum Saati: 08:09. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ