PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 47 yıllık kravatlı berber müşterilerin gözdesi! Takım elbiseyle tıraş ediyor


aSpeNDos
22-04-26, 10:20
[Only Registered Users Can See Links]ı’da mesleğe 9 yaşında çıraklık yaparak başlayan ve berberlik mesleğinde 47’nci yılına giren Selahattin Aslan, müşterilerine yeni imajıyla hizmet veriyor.

[Only Registered Users Can See Links]

Mesleğine olan sevgisinin yanı sıra müşterilerine saygısından dolayı kravatlı, takım elbiseli olarak müşterilerini tıraş eden Aslan, meslektaşlarına da imajları konusunda tavsiyelerde bulundu.

[Only Registered Users Can See Links]

Aslan, “9 yaşında çırak olarak berberlik mesleğine başladım. 16 yaşıma kadar ustamın iş yerinde çalıştım. Suudi Arabistan’a giderek 18 ay çalıştım. Reyhanlı’ya dönerek kendi iş yerimi açtım. 1998 yılından bugüne kadar kendi işletmemde çalışıyorum. Elimden geldiğince birçok berber dükkanında olmayan yenilikleri yapmaktayım. Her geçen gün kendimi geliştirmekteyim. 5 yıldır da takım elbiseleri kravatlı çalışıyorum. Müşterilerim çok memnun oluyor" dedi. Aslan, iş yerinde müşterilerine kahve de ikram ettiğini belirtti.

[Only Registered Users Can See Links]

Müşterilerden Mehmet Tezer (28), ilk kez babasının getirdiği Selahattin ustaya hala tıraş olduğunu ve imajı ve ikramlarıyla çok memnun kaldığını söyledi.

[Only Registered Users Can See Links]

VPN’de de kimlik istenecekSavaşın 54. gününde ateşkes uzatıldı! İran'dan 'tetikteyiz' mesajı, ABD'den şok 'Yasak Ada' çıkışı: 'Felç edeceğiz'
Kaynak ; Milliyet