PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000'li yılların başına damga vuran Rober Hatemo'dan gizemli sözler: Başka bir boyuta geçtik!


Rubix
29-03-26, 16:18
[Only Registered Users Can See Links] MERKEZİ -Bir dönemin pop müziğine damga vuran isimlerinden Rober Hatemo, Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programına konuk oldu.

Hatemo, geçmişine dair yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü isim, 2012 yılına dair dikkat çeken bir görüş ortaya koydu.

[Only Registered Users Can See Links]

"FARKINDA DEĞİLİZ"

Programda konuşan Hatemo, 2012 yılının kendisi için bir kırılma noktası olduğunu dile getirdi.

O yıl bir şeylerin kökten değiştiğini ifade eden sanatçı, “Ben 2012'de öldüğümü düşünüyorum. Bence 2012'de bir şey oldu. Zaman da değişti yani, bence başka bir boyuta geçtik. Farkında değiliz. Belki de ölüm değildir bunun adı bilmiyorum ama 2012'de bir şey oldu.” dedi.

[Only Registered Users Can See Links]

"BEN ÖLMEK İSTİYORUM"

'Senden Çok Var', 'Beyaz ve Sen' ve 'Ama Seni Sevdim' şarkılarıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo geçtiğimiz günlerde Katarsis'te yaptığı açıklamalarla da adından söz ettirmişti.

Ünlü isim, babasıyla yaşadığı sorunlu ilişkiyi ve maruz kaldığı fiziksel şiddeti anlatırken, o yıllarda yaşadığı çaresizliği ve ruh hâlini tüm samimiyetiyle dile getirmişti.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM DEDİM"

"Bir gün bahçenin ucunda görünce yanına gittim. 'Ben ölmek istiyorum' dedi ve çağırdı kendine ölümü. Entübeye yatırılmadan önce ben her şeyi biliyorum, anlıyorum ve seni çok seviyorum dedim sonra ipleri salındı"

[Only Registered Users Can See Links]

Melis İşiten'den 'Yok artık' dedirten itiraflar: Bütün ilişkilerime başlarken söylüyorum

Kaynak ; Milliyet