aSpeNDos
27 - 06 - 2014, 15:30
[Only Registered Users Can See Links]
Malzemeler ( 4 kişilik )
1 kg çalı fasulye
20 arpacık soğan
10-12 adet cherry domates
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı
Fasulyelerin kılçıklarını temizledikten sonra bütün halde tencereye dizin. Fasulyelerin üzerlerine kiraz domatesler ve arpacık soğanları yerleştirin. Tuz ve toz şekeri serpiştirin. 1 çay bardağı zeytinyağı ve su ekleyin. Çok kısık ateşte fasulyeleri pişirin ve servis yapın.
Malzemeler ( 4 kişilik )
1 kg çalı fasulye
20 arpacık soğan
10-12 adet cherry domates
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı
Fasulyelerin kılçıklarını temizledikten sonra bütün halde tencereye dizin. Fasulyelerin üzerlerine kiraz domatesler ve arpacık soğanları yerleştirin. Tuz ve toz şekeri serpiştirin. 1 çay bardağı zeytinyağı ve su ekleyin. Çok kısık ateşte fasulyeleri pişirin ve servis yapın.