Sare
12 - 09 - 2015, 10:10
Malzemeler
Kusbasi dogranmis tavuk gogsu
Pratik domates puresi
Barbeku sos
Tereyagi
Tuz
Yapilisi
Tavuklar suyunu cekene kadar tavada pisirilir
Rengi beyaza donup suyunu cekince tereyagi eklenir kavrulur
Sonra sirasiyla domates puresi , barbeku sos ve bir cimdik tuz eklenerek 10 dk kisik ateste pismeye birakilir .
Afiyet olsun
[Only Registered Users Can See Links]
Kusbasi dogranmis tavuk gogsu
Pratik domates puresi
Barbeku sos
Tereyagi
Tuz
Yapilisi
Tavuklar suyunu cekene kadar tavada pisirilir
Rengi beyaza donup suyunu cekince tereyagi eklenir kavrulur
Sonra sirasiyla domates puresi , barbeku sos ve bir cimdik tuz eklenerek 10 dk kisik ateste pismeye birakilir .
Afiyet olsun
[Only Registered Users Can See Links]