aSpeNDos
29 - 06 - 2014, 18:00
[Only Registered Users Can See Links]
Üç dilim karpuz
4-8 kalıp buz
Şişe maden suyu
Bu tarifi Oktay usta yapmıştı. Ben karpuz ve buz miktarını arttırarak yaptım. Karpuz çekirdeklerinden ayıklanır, iri parçalar halinde rondoya alınır. Üzerine buz kalıpları da katılıp rondodan çekilir. Karpuz suyu sürahiye boşaltılıp maden suyu eklenir. İsteyen şeker ilave edebilir. Ben ilave etmedim serin serin için afiyet olsun:)
Üç dilim karpuz
4-8 kalıp buz
Şişe maden suyu
Bu tarifi Oktay usta yapmıştı. Ben karpuz ve buz miktarını arttırarak yaptım. Karpuz çekirdeklerinden ayıklanır, iri parçalar halinde rondoya alınır. Üzerine buz kalıpları da katılıp rondodan çekilir. Karpuz suyu sürahiye boşaltılıp maden suyu eklenir. İsteyen şeker ilave edebilir. Ben ilave etmedim serin serin için afiyet olsun:)