Sare
02 - 08 - 2014, 12:57
MALZEME ; 1 LİTRE
800 ml Beşamel sos 50 gram Tereyağı
100 ml Çiğ krema 4 Adet katı doğranmış yumurta
1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı kırmızı toz biber
YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa tereyağı ve kremayı katıp iyice karıştırın.Doğranmış küp şeklinde yumurtaları ilave edin.Tuz ve karabiberi ilave edip sosu kontrol edin.Sosa biraz kırmızı toz biber ekleyerek sosu tamamlayın.
NOT ;BU SOS HAŞLANMIŞ BALIKLAR İLE SERVİS EDİLMEKTEDİR.
800 ml Beşamel sos 50 gram Tereyağı
100 ml Çiğ krema 4 Adet katı doğranmış yumurta
1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı kırmızı toz biber
YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa tereyağı ve kremayı katıp iyice karıştırın.Doğranmış küp şeklinde yumurtaları ilave edin.Tuz ve karabiberi ilave edip sosu kontrol edin.Sosa biraz kırmızı toz biber ekleyerek sosu tamamlayın.
NOT ;BU SOS HAŞLANMIŞ BALIKLAR İLE SERVİS EDİLMEKTEDİR.